Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@22:32:45 GMT

حمايت شاپرک از پي اس پي ها

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۲۳۲۰۹

حمايت شاپرک از پي اس پي ها

خبرگزاري آريا - درحالي که شاپرک در نامه‌اي از تصميم مديران شرکت‌هاي پرداخت درخودداري از تمديد قراردادها تا تعديل شرايط جيرينگ خبر داده صداوسيما با ارسال نامه‌اي اقدام به انحصار تبليغات خدمات VASبه يک شرکت کرده است.
به گزارش خبرگزاري آريا، شرکت شاپرک با بروز مشکل براي پي اس پي ها در تمديد قراردادها با جيرينگ در نامه‌اي از تصميم دسته‌جمعي مديران شرکت‌هاي پرداخت در خودداري از تمديد قراردادها تا تعديل شرايط آن، خبر داد و به فاصله کمي صداوسيما نيز با ارسال نامه‌اي از انحصار تبليغات تلويزيوني خدمات VAS به شرکت واسطه اي اطلاع داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خدمات ارزش‌افزوده تلفن همراه يا Value Added Service که به‌اختصار به آن VAS گفته مي‌شود و درآمدزايي خوبي براي اپراتورهاي تلفن همراه دارد و مهم‌ترين آن‌که کدهاي دستوري هستند سهم زيادي در تراکنش‌هاي خريد شارژ تلفن همراه و پرداخت قبوض دارد و يکي از کانال‌هاي درآمدي مهم در اپراتورها و شرکت‌هاي پرداخت به‌حساب مي‌آيد.
اين کسب و کار از سال 89در صنعت پرداخت کشور شکل‌گرفته است و بر اساس اعلام شاپرک در شهريورماه امسال دو سرويس خريد شارژ و پرداخت قبوض بر بستر تلفن همراه درمجموع 16درصد تراکنش‌ها را به خود اختصاص داده‌اند و به‌تبع هر تغييري در شرايط ارائه سرويس در اين بستر منابع درآمدي شرکت‌هاي پرداخت را دستخوش تغييراتي خواهد کرد.
تفاوت در ارائه خدمات در اپراتورها
دو اپراتور بزرگ کشور يعني همراه اول و ايرانسل در حال حاضر با همکاري شرکت‌هاي پرداخت اين خدمت را بر بستر تلفن‌هاي همراه به مردم ارائه مي‌دهند اما چيزي که در اين ميان جلب‌توجه مي کند تفاوت در قيمت خدمات ارائه‌شده در دو اپراتور به شرکت‌هاي پرداخت است.
شرکت ايرانسل بستر اين خدمات را بر اساس پهناي باند در اختيار شرکت‌هاي پي اس پي قرار مي‌دهد ولي شرکت جيرينگ به‌عنوان نماينده همراه اول البته نگاهي متفاوت در اين بخش دارد و براي ارائه اين بستر، شرکت‌هاي پرداخت را متعهد به کف فروش مي کند به شکلي که اکثر شرکت ها از اين بخش درآمدي ندارند، اين در حالي است که همراه اول با راه اندازي کد هاي اختصاصي و استثنايي 1* و 3* و استفاده از امکانات و روش هاي انحصاري دستيابي به کف فروش تعهد شده را غيرممکن کرده است.
سخت کردن شرايط قرار داد جيرينگ براي شرکت هاي پرداخت
ظاهراً جيرينگ به‌عنوان نماينده همراه اول پا را فراتر گذاشته و شرايط براي تمديد قراردادها را سخت‌تر نيز کرده است بدين‌صورت که کف مبلغ قرارداد در سال اول افزايش داده و در سال دوم نيز اين رقم با 20درصد افزايش همراه کرده است.
بر اساس شنيده‌ها تعهد به کف فروش وابستگي به ميزان فروش نداردشرکت هاي پي اس پي ندارد و پرداخت آن در هر صورت الزامي است. اين رقم منهاي سهم 80درصدي شرکت جيرينگ از کارمزد تراکنش‌ها است، بدين معنا که وقتي يک شرکت از کف قيمت قرارداد عبور کرد، بايد 80درصد ميزان کارمزد را نيز به جيرينگ پرداخت کند.
تصميم صنفي نظام پرداخت در خودداري از تمديد قراردادها
شرايط نامعقول اين قرارداد منجر به تصميم دسته‌جمعي مديران شرکت‌هاي پرداختي در يک توافق صنفي شده که از شرکت جيرينگ خواسته‌اند "قيد پرداخت کارمزد بدون حصول درآمد از شاپرک بايد از تمام قراردادهاي حذف کنند و شکل کلي قرارداد مانند ساير اپراتورها بر اساس پهناي باند قرار دهد. "
مديران پرداختي همچنين از شاپرک خواسته‌اند در صورت تخلف هر يک از شرکت‌هاي پي‌اس‌پي از مفاد اين توافق، درگاه موبايلي آن شرکت را قطع کند.
همچنين در اين توافق، شاپرک نيز در نامه‌اي به جيرينگ مفاد آن را به مديرعامل اين شرکت اطلاع داده است. اين نامه که درواقع مي‌تواند تأييد ضمني توافق شرکت‌هاي پرداختي باشد، نشان‌دهنده حمايت رگولاتور حوزه پرداخت کشور از شرکت‌هاي فعال در اين بخش است و قطعاً در عقب‌نشيني احتمالي جيرينگ تأثيرگذار خواهد بود.
واگذاري انحصاري تبليغات در صدا و سيما به يک شرکت واسطه اي
اتفاق جديدي که دوباره صنعت پرداخت کشور را متأثر کرده، نامه اي است که در تاريخ 27مهرماه از طرف صداوسيما به شرکت‌ها ابلاغ‌شده است.
در اين نامه آمده است: احتراماً طبق بخش‌نامه شماره 25583/9851مورخ 25مهرماه سال جاري که متضمن تائيد معاون منابع مالي و سرمايه انساني است به استحضار مي‌رساند: از اين به بعد کليه برنامه‌ها و طرح‌هاي مشارکتي در حوزه خدمات ارزش‌افزوده (VAS) و تمامي سرويس‌هاي پيرامون آن، بايد به شرکت توسکا ارجاع و پس از دريافت مجوز همکاري و نامه تائيديه آن شرکت نسبت به اجراي مشارکت في‌مابين اقدام شود. بديهي است که تمام قراردادها و مصوبات قبلي از تاريخ 26مهرماه کان لم يکن تلقي مي‌شود.
شرکت فوق بر اساس شنيده‌ها وابسته به يکي از اپراتورها و کد #3* نيز از خدماتي است که اين شرکت ارائه مي‌دهد که مشابه کد #1* که اين روزها تبليغ آن در آواهاي انتظار همراه اول به چشم مي‌خورد، است.
کارشناسان صنعت پرداخت معتقدند که اين عمل و انحصار تبليغات تلويزيوني در خدمات ارزش‌افزوده VAS به شرکت توسکا که گفته مي‌شود وابسته به يکي از اپراتور همراه است واکنشي به نامه شاپرک به مديرعامل جيرينگ است.
کارشناسان اعتقاددارند، شرکت جيرينگ با سخت کردن شرايط قرارداد و زياده‌خواهي در همکاري با شرکت‌هاي پرداخت با تصميم دسته‌جمعي مديران شرکت‌هاي پي اس پي در تمديد نکردن قراردادها مواجه شد است ازاين‌رو شايد واگذاري تبليغات تلويزيوني خدمات ارزش‌افزوده VAS به شرکت توسکا واکنشي به اين تصميم صنفي نظام پرداخت کشور باشد.
تصميم يک اپراتور براي قبضه کردن بازار کدهاي دستوري
شنيده‌ها حکايت از آن دارد که قيمت‌هايي که شرکت توسکا براي تبليغات در صداوسيما ارائه مي‌کند، سه برابر تعرفه‌هاي قبلي است و اين روند منجر به افزايش قابل‌ملاحظه هزينه‌هاي شرکت‌هاي پرداخت و ضرر شرکت‌هاي پي اس پي دارد.
همچنين کارشناسان اين صنعت اعتقاددارند شرکت همراه اول با راه‌اندازي کدهاي دستوري 1* و 3* و همچنين در نظر گرفتن تخفيفت ويژه‌بر روي آن‌ها، قصد دارد به بازيگر اصلي صنعت پرداخت در کدهاي دستوري تبديل شود و شرکت‌هاي پي اس پي را وادار به ارائه زيرساخت به اين کد ها کند و تنها 10درصد کارمزد شاپرکي در قبال همکاري به آن ها پرداخت کند.
اتحاد نظام پرداخت در عدم توافق با واسط تبليغاتي تا حصول نتيجه
اين روند البته با مخالفت جدي شرکت‌هاي پرداخت و توافق دسته‌جمعي اين گروه براي عدم تمديد قرارداد با شرکت جيرينگ و همچنين خودداري از همکاري با شرکت توسکا در تبليغات تلويزيوني مواجه شده و در حقيقت مقابله اي بين اين دو بازيگر خدمات VAS روي‌داده است. به گزارش ايبنا، برخي شنيده‌هاي حاکي از اين است که شرکت جيرينگ براي توافق با شرکت‌هاي پرداخت خواستار جلسه به منظور توافق دو طرفه شده است و برخي ديگر از شنيده‌ها حاکي از فرستادن نامه براي پي اس پي ها و اخطار قطع خدمات به آن‌ها در صورت تمديد نکردن قراردادها دارد اما آنچه در اين روند حائز اهميت است پايبندي شرکت‌هاي پرداخت به توافق جمعي به‌منظور احقاق حقي است که اميدواريم تحقق يابد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۳۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «مرتضی شاهمیرزایی» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید گفت: یکی از مشکلات اساسی صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ که «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده، تأمین خوراک پایدار است.

وی با تأکید بر اینکه همه باید برای تحقق راهبرد تعیین‌شده از سوی مقام معظم رهبری در این مسیر حرکت کنیم، افزود: تقاضا دارم شرکت‌های ملی نفت، گاز، پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌منظور تحقق جهش تولید کمک‌حال صنعت پتروشیمی باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم در بالادست صنعت نفت به‌ویژه جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت، گفت: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گاز‌های غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گاز‌هایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

شاهمیرزایی تأکید کرد: حداکثر تا سه سال آینده درمجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گاز‌های همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C ۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

وی امروز را روزی تاریخی دانست و بر همکاری تنگاتنگ دولت و بخش خصوصی برای اجرای هرچه سریع‌تر طرح‌های توسعه میدان‌های گازی تأکید کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز به‌عنوان شرکت مادر تخصصی، در این مسیر در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود.

شاهمیرزایی، تکمیل زنجیره ارزش را مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی برشمرد و گفت: باید با شتاب بیشتر به‌سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت کنیم و از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم، بنابراین صنعت پتروشیمی، با سرمایه‌گذاری در بالادست، از تکمیل زنجیره ارزش غافل نمی‌شود.

وی افزود: بومی‌سازی در حوزه کالا و تجهیزات، کاتالیست و مواد شیمیایی در صنعت پتروشیمی را از پیش‌تر‌ها آغاز کرده‌ایم.

معاون وزیر نفت تأکید کرد: برنامه‌ریزی تعمیرات اساسی مجتمع‌های پتروشیمی برای فصل زمستان، به‌دلیل محدودیت‌های کمبود خوراک در زمان کوتاه انجام شود.

شاهمیرزایی در پایان از شرکت‌های پتروشیمی درخواست کرد به پرداخت بهای خوراک و سوخت دریافتی مطابق قرارداد متعهد باشند.

دیگر خبرها

  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲