Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@22:28:09 GMT

تقسیم سود ۳۱۸ تومانی برای هر سهم همراه اول

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۰۴۲۱۸

تقسیم سود ۳۱۸ تومانی برای هر سهم همراه اول

در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ارتباطات سیار ایران مقرر شد به ازای هر سهم سهامداران ۳۱۸ تومان سود پرداخت شده و ۱۰۰۰ میلیارد تومان از سود سهامداران عمده تا قبل از برگزاری مجمع فوق‌العاده در آینده پرداخت نشود تا این مبلغ در افزایش سرمایه شرکت داده شود.

به گزارش ایسنا، امروز مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده شرکت ارتباطات سیار ایران در سالن خلیج فارس پژوهشگاه نیرو برگزار شد و اعضای هیات مدیره این شرکت و سهامداران عمده در مجمع حاضر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مجمع مشخص شد که مبلغ کل سود قابل تقسیم مربوط به سال مالی ۱۳۹۶، ۳۱۵۰ میلیارد تومان است که هر سهم حدود ۳۲۸ تومان می‌شود. با توجه به تصمیمات مجمع ۳۱۸ تومان از این سود بین سهامداران تقسیم شد.

همچنین در مجمع قرار بر این شد که ۱۰۰۰ میلیارد تومان از سودی که به سهامدار عمده می‌رسد، تا فرآیند افزایش سرمایه پرداخت نشود و در مجمع فوق‌العاده در مورد این مبلغ تصمیم گیری شود.

اعضای هیات مدیره‌ای که در این مجمع تصویب شده‌اند، شرکت مخابرات ایران، شرکت مهر اقتصاد، گسترش الکترونیک مبین، مدیریت املاک و خدمات کاراشاپ بودند.

در این مجمع حمید فرهنگ مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران درباره بدهی‌های ارزی این شرکت گفت: هفته گذشته جلسه‌ای با بانک مرکزی داشتیم و قول دادند که بدهی‌های ارزی را با دلار ۴۲۰۰ تومان پرداخت کنند. البته در هر صورت تهدید بازار ارز به همه صنایع می‌رسد.

وی در پاسخ به سهامدارانی که به مقدار سوددهی شرکت اعتراض داشتند و معتقد بودند سود شرکت بیش از ۳۲۸ تومان است، گفت: صورت‌های مالی حسابرسی شده و سازمان حسابرسی این سود را تایید کردند. اینکه شما فکر کنید که ما پول چاپ می‌کنیم، این طور نیست. در حال حاضر رقبای ما قدرتمند شده‌اند و ما با آنها رقابت می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران درباره افزایش هزینه‌های این شرکت نیز گفت: اجاره دکل یکی از چالش‌های مهم در تهران است با توجه به بحث‌هایی که مورد سلامتی درباره دکل‌ها مطرح و نگرانی‌ها در این زمینه، کمتر کسی به راحتی حاضر می‌شود که در ساختمانش دکل نصب کند. این دست موضوعات هزینه‌ها را بالا برده است.

فرهنگ درباره سرمایه‌گذاری‌های همراه اول گفت: ما در بنگاه‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنیم و امسال هشت درصد از متوسط بورس بیشتر سوددهی داشتیم. فکر می‌کنم در فضای کسب و کار امروز این مبلغ مقدار مناسبی باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۴۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • ایران اکسپو فرصتی برای معرفی طرح‌های سرمایه‌گذاری کرمان است
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!